0541 511904 | Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 15:00 uur info@perteon.nl

Adaptaties

maatwerk

montage

ontzorgen

Naast zit- en ligorthesen produceert en levert Perteon een ruim scala aan op-maat-gemaakte adaptiedelen. Deze adaptiedelen kunnen we ook – eventueel samen met een orthese – voor u monteren op een rolstoelonderstel.

Staat het gewenste adaptiedeel er niet tussen óf wilt u iets geheel op maat laten maken? Neem dan contact op.

Perteon levert de onderstaande adaptiedelen:

aDAPTIES

ARMLEGGERS

De unieke Perteon armleggers kunnen besteld worden in elke gewenste maat en vorm. De zachte inleg is gepolsterd met stevig kunstleer en is daardoor makkelijk af- en uitneembaar en blijft bovendien altijd herleverbaar!

Met de bijgeleverde handleiding is de set daarnaast eenvoudig te monteren.

aDAPTIES

VOET- EN KUITPLATEN

De unieke Perteon voet- en kuitplaten kunnen los of als set besteld worden in elke gewenste maat en vorm. De zachte inleg is gepolsterd met stevig kunstleer en is daardoor makkelijk af- en uitneembaar en blijft bovendien altijd herleverbaar!

Met de bijgeleverde handleiding is de set daarnaast eenvoudig te monteren.

aDAPTIES

WERKBLADEN

De unieke Perteon werkbladen kunnen besteld worden in meerdere materiaalsoorten, maten en vormen. Omdat we de werkbladen compleet zelf ontwerpen én produceren kunnen we werkbladen helemaal naar wens ontwerpen. Denk hierbij aan elleboogpolsteringen, opstaande randen, stuurkastuitsparingen, werkbladbuizen (vast en flexibel), zoekpunten, etc.

aDAPTIES

Hoofdsteunen

De Perteon hoofdsteunen zijn allen met zwart kunstleer gepolsterd en in 4 verschillende uitvoeringen beschikbaar. Elke uitvoering kan geleverd worden met een verstelbare montagebeugel zodat de hoofdsteun ingesteld kan worden op de gewenste hoogte, diepte, hoek en zijwaartse positie. Ook is de montagebeugel (15×15 mm) geschikt voor meerdere ontvangers en dus niet alleen geschikt voor de montage op onze eigen orthesen. 

aDAPTIES

POSITIONERINGSMIDDELEN

Voor extra stabiliteit kunnen we onze orthesen voorzien van de positioneringsgordels en -vesten van Kinetic Balance. We kunnen de benodigde klapgespen op de gewenste plek op de orthese plaatsen, eventueel met doorloopsleuf zodat het positioneringsmiddel goed aansluit op het lichaam. Uiteraard zijn de producten van Kinetic Balance ook los verkrijgbaar.

Informatie aanvragen