0541 511904 | Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 15:00 uur info@perteon.nl

Onze werkwijze

01.

Aanvraag

Als u een orthese aanvraag bij ons indient, plannen we samen een tijdstip voor de simulatie van de zit- of ligorthese op de locatie waar de gebruiker zich bevindt.

Al onze aanvragen lopen via hulpmiddelenleveranciers in Nederland.

02.

Simulatie

Voordat we de gewenste houding simuleren stellen we, samen met betrokkenen, een document op waarin we nauwkeurig de huidige situatie, de omstandigheden en de doelstelling vastleggen.

Voor de simulatie zelf nemen we alle tijd. Iedereen moet zich op zijn gemak voelen en geen druk ervaren om snel beslissingen te nemen.

De overeengekomen zit- of ligsituatie wordt vastgelegd en digitaal verzonden naar onze productie locatie in Oldenzaal.

03.

Levering

Binnen 2 tot 4 werken na de simulatie en ontvangst van de inkoopopdracht van de hulpmiddelenleverancier is de zit- of ligorthese gebruiksklaar. De Perteon expert (orthese adviseur of orthese monteur) zal deze bij u in gebruik nemen, instructie geven en de eerste beoordeling van het resultaat bespreken.

Al onze leveringen vinden plaats via hulpmiddelenleveranciers in Nederland.

04.

Evaluatie

Tussen de twee en zes weken na de levering neemt de Perteon expert weer contact met u op om te horen of de orthese aan de verwachtingen en de oorspronkelijke bedoeling voldoet. Wij leveren een goede zit- of ligsituatie en schromen dus niet om het traject opnieuw te doorlopen als het resultaat toch niet voldoet aan uw en onze hoge verwachtingen.

Deze evaluatie wordt toegevoegd aan het dossier.

05.

Dossier

Het totale traject wordt zorgvuldig gedocumenteerd en gearchiveerd. Hiermee kunnen we altijd de historie inzien en voldoen we aan geldende wet- en regelgeving.

We laten u graag meekijken in de ‘keuken’ van Perteon. Klik daarvoor op de button:

Direct contact