0541 511904 | Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 15:00 uur info@perteon.nl

Ik ben hulpmiddelenleverancier

Ik ben hulpmiddelenleverancier

Wilt u een orthese door ons laten verzorgen of wilt u een demonstratie? Neem dan contact op met Perteon. Wij zijn in staat om op korte termijn een afspraak te plannen.

De Perteon expert zal samen met u, de gebruiker en andere betrokken professionals de huidige situatie bekijken om een goed beeld te krijgen van de omstandigheden en de verwachtingen. Belangrijk voor het uiteindelijk resultaat en de controle ervan. 

Samen met uw adviseur zorgen we voor de simulatie en digitale vastlegging van het simulatie resultaat.

Product

Na de opdracht zal binnen korte tijd, 2 tot 3 weken, het op maat gemaakte product gebruiksklaar zijn.

En de inbouw? Die is door de geïntegreerde montagevoorzieningen heel eenvoudig en in combinatie met meerdere onderstellen tevens als Crash Test Safe getest.

Een helder product, met een zeer concurrerende prijs. Is een tweede, identieke, orthese gewenst? Deze is zonder nieuwe simulatie en tegen een nog lagere prijs leverbaar!

Dienst

Wij ontzorgen u graag. Desgewenst kunnen we de specificatie voor de benodigde accessoires of op maat gemaakte oplossingen opstellen. Deze kunnen we tevens voor u verzorgen.

Perteon biedt een breed portfolio van orthesen en adaptaties. Klik op de afbeeldingen hieronder om een kijkje te nemen in onze ‘digitale showroom’.

Orthesen

Adaptaties

 

Direct contact