0541 511904 | Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 15:00 uur info@perteon.nl

Actueel

Vacature Coupeur/stoffeerder

mrt 25, 2024

Wij zorgen dat mensen met een lichamelijke beperking mee kunnen doen. Met onze kennis over zitten, biomechanica, technisch inzicht en heel veel liefde voor ons vak lossen we dagelijks complexe vraagstukken met betrekking tot zit- en ligproblemen op. Werk jij graag met je handen, heb je affiniteit met confectie én wil jij echt van betekenis zijn? Neem dan contact met ons op want wij zoeken een nieuwe collega.

Coupeur/Stoffeerder
16 – 24 uur

Je voert primair de volgende taken uit:

  • Het vervaardigen van bekledingen voor ortheses, waarbij je gebruik maakt van industriële naaimachines;
  • Het vervaardigen van confectieproducten en halffabricaten.

Je opereert in een klein productieteam en we verwachten een coöperatieve en flexibele werkhouding. Dat betekent dat je ook voor andere dan bovenstaande werkzaamheden kunt worden ingeschakeld.

Profiel

Wij zoeken iemand die zich duidelijk herkent in de volgende competenties en vaardigheden:

  • Je hebt affiniteit met confectiewerk;
  • Je bent leergierig;
  • Je bent accuraat en kunt netjes en geordend werken;
  • Je hebt oog voor detail;
  • Je bent in staat zelfstandig te werken;
  • Je bent enthousiast en bereid om aan te pakken;

Ervaring op het gebied van stofferen is een pré, maar ben je gemotiveerd om te leren dan leiden we je graag intern op. Onze ervaren collega’s delen met veel plezier hun kennis en ervaring.

Perteon is een klein bedrijf, waardoor je zowel inhoudelijk als bedrijfsmatig betrokken bent bij de dagelijkse gang van zaken en ontwikkelingen. De communicatielijnen zijn zeer kort en de werksfeer is collegiaal en informeel. Het leuke én unieke aan ons bedrijf is dat we al de verschillende bedrijfsprocessen in huis uitvoeren. Dagelijks bedenken, produceren en leveren we zit- en ligortheses. Dit zijn op maat gemaakte zit- of ligvoorzieningen voor in rolstoelen of voor op bed.

Interesse?

Voel jij je thuis in een enthousiast team en herken jij jezelf in de profielomschrijving? Stuur dan je motivatie en CV naar f.huttenhuis@perteon.nl. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature dan kun je contact opnemen door te bellen naar 0541 511904 of door een e-mail te sturen naar bovengenoemd e-mailadres.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.