0541 511904 | Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 15:00 uur info@perteon.nl

Actueel

Vacature Junior orthese adviseur

mrt 25, 2024

Wij zorgen dat mensen met een lichamelijke beperking mee kunnen doen. Met onze kennis over zitten, biomechanica, technisch inzicht en heel veel liefde en passie voor ons vak, lossen we dagelijks complexe vraagstukken met betrekking tot zit- en ligproblemen op. Wil jij ook het verschil maken en echt van betekenis zijn? Neem dan contact met ons op want wij zoeken een nieuwe collega.

Junior Orthese Adviseur
32 – 40 uur
Regio: Zuidoost-Nederland

Een goede orthese adviseur heeft naast kennis over zitten en empathie ook de nodige ervaring nodig. Je start daarom met een uitgebreide interne opleiding. Heb je deze opleiding afgerond, voel jij je voldoende vertrouwd in het vak en zijn wij overtuigd van jouw kunnen, dan ga je dagelijks op pad om op locatie complexe zit- en ligproblemen op te lossen.

Je vertaalt de wensen van een eindgebruiker naar een adequate zit- of ligondersteuning. Hierbij houd je rekening met de mogelijkheden, beperkingen, eisen en wensen van de eindgebruiker en andere betrokken partijen zoals behandelaars en leveranciers. Op basis van jouw advies en een door jou gemaakte digitale afdruk van de gewenste zithouding, wordt een individueel op maat gemaakte zitvoorziening geproduceerd. De productie vindt plaats in onze eigen werkplaats in Oldenzaal. Is de orthese klaar, dan lever jij deze bij de eindgebruiker af.

Je bent enthousiast, veelzijdig en kunt omgaan met verschillende belangen. Je weet je in een zorgomgeving zakelijk en dienstverlenend op te stellen zonder het belang van de eindgebruiker uit het oog te verliezen. Daarnaast ben je ook echt een teamplayer in ons hechte team.

Profiel

  • Je hebt een hbo-opleiding afgerond in de richting van Orthopedische Technologie, Ergotherapie, Bewegingstechnologie of Fysiotherapie;
  • Je vindt het leuk om nieuwe zakelijke relaties aan te gaan en bestaande te onderhouden;
  • Je bent empathisch en leergierig;
  • Je kunt oplossingsgericht denken;
  • Je hebt technisch inzicht en affiniteit met 3D software;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Er bestaat geen opleiding voor de functie van orthese adviseur. De opleiding vindt dan ook volledig plaats binnen ons bedrijf. Onze ervaren collega’s delen met heel veel plezier hun kennis en ervaring zodat jij opgeleid wordt tot een vakbekwame orthese adviseur.

Perteon is een klein bedrijf, waardoor je zowel inhoudelijk als bedrijfsmatig betrokken bent bij de dagelijkse gang van zaken en ontwikkelingen. Het leuke én unieke aan ons bedrijf is dat we al de verschillende bedrijfsprocessen in huis uitvoeren. De communicatielijnen zijn zeer kort en de werksfeer is collegiaal en informeel.

Interesse?

Voel jij je thuis in een enthousiast team en herken jij jezelf in de profielomschrijving? Stuur dan je motivatie en CV naar f.huttenhuis@perteon.nl. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature dan kun je contact opnemen door te bellen naar 0541 511904 of door een e-mail te sturen naar bovengenoemd e-mailadres.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.